Λίγα λόγια για μένα

Το όνομα μου Ανδρέας Παναγιώτου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο χωρίο Παλιομέτοχο στην Λευκωσία.
Ο πατέρας μου και η Μητέρα μου είναι επαγγελματίες φωτογράφοι. Έμαθα τα πάντα απ αυτούς για τη λήψη και την επεξεργασία, βοηθώντας τους σχεδόν παντού...

Δεν θυμάμαι ποτέ τον εαυτό μου χωρίς μιά μηχανή στο χέρι... Ακόμα έχω τις περισσότερες από τις παλιές μου φωτογραφικές

(ένα σωρό εξοπλισμό, φακούς, φωτόμετρα, φλας, κλπ). χιλιόμετρα αρνητικών, Terabytes ψηφιακών στο αρχείο μου.. Πάντα εντυπωσιαζόμενος από νέες ιδέες..
Ο παιδικός αυτός έρωτας για την φωτογραφία έγινε καθημερινό πάθος. Το πάθος για τη σύλληψη μοναδικών, συναισθηματικών, κομψών και χαρακτηριστικών εικόνων.
Τα χαμόγελα και οι στιγμές χαράς των ανθρώπων αποτελούν για μένα το καλύτερο θέμα που θέλω να συλλάβω με τον φωτογραφικό μου φακό.

Έτσι αποφάσισα ότι αυτό που με γεμίζει καλλιτεχνικά είναι η φωτογραφία γάμου, η φωτογραφία οικογένειας και η φωτογραφία πορτρέτου.

Και γενικώς εχω μια μανία να φωτογραφίζω την φύση !!

Με ευαίσθητο και ρομαντικό τρόπο σκοπός μου είναι να δημιουργήσω εικόνες που θα μείνουν ανεξίτηλες στον χρόνο!
Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να θυμάστε τα πάντα - μέσα από τις φωτογραφίες.
Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, ο καλλιτεχνικός μου στόχος είναι να συλλάβω τις πιο σημαντικές,

δυνατές και συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές που καθορίζουν και αφηγούνται την ιστορία σας.
Θα σας φωτογραφίσω με τον πιο φυσικό τρόπο, αναδεικνύοντας όλες εκείνες τις ιδιαίτερες σας στιγμές προσπαθώντας ταυτόχρονα

να "γράψω" με τις φωτογραφίες μου την ιστορία σας με τον πιο διασκεδαστικό και δημιουργικό τρόπο.
Με την πολυετή επαγγελματική πείρα και την εντυπωσιακή χρήση του διαθέσιμου φωτός, τις μοναδικές συνθέσεις και το στυλ μου, πρόθεση μου

είναι να δημιουργήσω φυσικές, μοντέρνες και μοναδικές εικόνες που θα συμπληρώνουν το καλαίσθητο αφηγηματικό άλμπουμ σας.
Εγώ και η ομάδα μου, αρκετά μεγάλη για να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη, αλλά αρκετά μικρή για να σας δώσει την προσωπική φροντίδα που σας

αξίζει και η συνεχή δέσμευσή μας για την τελειότητα, μας έχει κάνει ένα από τα αναγνωρισμένα φωτογραφικά στούντιο στη Κύπρο.